Pravna Obavijest

Obavijest se odnosi na domenu www.globalconnect.hr. Informacije i materijali na domeni www.globalconnect.hr  pripadaju tvrtki Global Connect d.o.o. Zagreb .

Ograničenje odgovornosti

Informacije i materijali na www.globalconnect.hr informativnog su karaktera. Global Connect d.o.o kontinuirano se zalaže za kvalitetan rad web stranice www.globalconnect.hr, ali ne preuzima odgovornost niti može garantirati neometano korištenje ovog servisa. Korisnici koriste www.globalconnect.hr na vlastitu odgovornost. Global Connect d.o.o. i druge pravne i/ili fizičke osobe koja sudjeluju pri stvaranju i izradi stranica na domeni www.globalconnect.hr i nadopunama sadržaja ne odgovaraju ni u kojem opsegu za štetu koja bi mogla nastati iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja materijala i informacija na navedenoj domeni , kao ni za eventualne greške ili propuste u sadržaju. Global Connect d.o.o.ne snosi odgovornost za bilo kakve štete (uključujući i štete od virusa) na računalnoj opremi, mobilnim telefonima ili bilo kojoj drugoj aplikacije preko koje je moguće pristupati stranici, zbog Vašeg pristupa stranici ili njene upotrebe na bilo koji način. Global Connect  d.o.o. ne može biti odgovorna za štetu bilo kakve vrste koja je mogla nastati zbog upotrebe ili nemogućnosti upotrebe informacija na domeni www.globalconnect.hr ili zbog dobivenih savjeta. Svi savjeti koji se daju potrošačima su samo informativnog karaktera i potrošač ih može koristiti isključivo na vlastitu odgovornost. Global Connect d.o.o. će se truditi održavati pravilnost, ažurnost i temeljitost podataka na stranicama domene, ali ne preuzima nikakvu odgovornost za njihovu ispravnost, pravovremenost i potpunost. Global Connect d.o.o. zadržavaju pravo izmjene sadržaja ovih stranica u bilo koje vrijeme, bez prethodne najave i obavijesti i ne preuzima nikakvu odgovornost za posljedice tih izmjena. Ograničavanje upotrebe informacija i materijala Informacije i materijale, sa ovih stranica možete transferirati na svoje uređaje za osobno korištenje, samo uz preduvjet da pri tome ni na koji način ne mijenjate oznake intelektualnog vlasništva , autorskih prava ili nekog drugog oblika prava.

Korištenje podataka

Korištenje podataka dozvoljeno je samo za nekomercijalnu, osobnu upotrebu. Sva druga korištenja informacija i materijala preuzetih sa www.globalconnect.hr te distribucija na bilo koji drugi način zabranjeni su bez prethodne pismene dozvole . Nije dopuštena upotreba bilo kojeg dijela www.globalconnect.hr  za bilo kakvu namjenu osim nekomercijalne, uz pisano dopuštenje. Global Connect d.o.o. ne odgovara za oblik i sadržaj stranica koje su na bilo koji način povezane s www.globalconnect.hr. Prilikom posjete i korištenja linkova na druge stranice, odgovornost Global Connect d.o.o. za sve je slučajeve isključena. Global Connect d.o.o. mogu ovu pravnu informaciju izmijeniti bilo kada. Obvezujuća je za korisnike u zadnjoj promijenjenoj verziji. Zato preporučujemo da ju redovito pratite. Korištenjem ove stranice prihvaćate i razumijete naše uvjete i ovu obavijest. Upotreba stranice na način koji nije u skladu s pravilima i zakonom nije dozvoljen . Korisnik koji stranice koristi na nedopušten način, odgovoran je kazneno i materijalno. Slanjem obrasca putem tipke“Pošaljite mi besplatnu ponudu” ili tipke ”Potvrdi“ korisnik pristaje na sve opće uvjete i uvjete korištenja. U slučaju sudskog spora utvrđuje se nadležnost suda u Zagrebu.